tirsdag 4. mai 2010

Auroras snasne frøknekkebrød!



Herlige frøknekkebrød - enkle å lage, perfekt på tur!

2 dl frø per egg
bland sammen
steik på maks 170 grader i ca.25-30 min (avhengig av hvordan du vil ha dem) men viktig ikke å steike på mer enn 170 grader da det er mye planteoljer her som omdannes til transfett over denne tempratur.
knuste linfrø
men gjerne andre frø også, som solsikke, sesam, gresskarkjerner, hele linfrø og kokosmasse (kokos er inmari godt oppi) +krydder som uliek urter og gjerne urtesalt(setter god smak)

Vil du lage UTEN EGG, varmer du opp vann og heller over alle frøa. La dem svelle i 5 min eller noe deromkring og hell blandinga utover ei plate med bakepapir. Lag den litt tjukkere enn om du skulle bakt med egg, da unngår du at knekkebrøda knekker lett.

Ha på f.eks "Fleskepølse"(vanlig matbutikk), leverpostei av reinsdyr (på Meny - se under for innholdsfortegnelse), fårepølse, avokado, smør, sesam eller mandelsmør, tomat, salat, agurk, paprika i alle farger : )

Innhold Reinsdyr Pate: Norsk svinekjøtt 51 %, Norsk reinsdyrlever 27 %, norsk småflesk, vann, løk, salt, krydder(ikke gjærekstrakt), erteprotein, konserveringsmiddel E250, stablisator E407

1 kommentar: