søndag 15. august 2010

Lag din egen sjokolade - raskt og enkelt!



Det er enkelt å lage sjokolade uten unødvendige tilsetningsstoffer. Og atpåtil kan du utforske masse nye sjokoladesmaker. Inviter venner og familie på hjemmelaga sjokolade, gi bort i gaver, spis til hverdag og fest.

Kjøp rå kakaomasse og kakaosmør på helsekost + søtningsstoff som bjørkesøt, sukrin eller stevia. Ta gjerne med kokosmasse, nøtter, frø, kakaobønner, smakfulle krydder, Cocosa Extra Virgin kokosolje eller annet du vil ha oppi.

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomassen og kakaosmøret skånsomt i vannbad eller på laveste varme på komfyr, og bland inn søtningsmiddel. Ha oppi det du måtte ønske av kakaomasse, nøtter, frø o.l. Cocosa Extra Virgin setter en god smak på sjokoladen og gjør den konfektaktig.
Visp alt sammen, hell i tynt lag i en boks, på ei plate eller i små former .Strø gjerne litt av kokosmassa eller nøttehakket som pynt på toppen. Sett i kjøleskap eller litt i en fryser så den stivner. Brekk av i biter. Bon Apetit!



Økosjokolade starta opp sin virksomhet våren 2009 og har som fokus å levere rå økologisk, fairtradesjokolade, samt andre nødvendige ingredienser for å lage sunne sjokolader. Produktene selges via forhandlere i hele landet, samt via nettbutikk:

http://www.okosjokolade.no/hjem.html (forhandleroversikt, tips og oppskrifter)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar